Start goed!

Start goed.

STARTER?

Start goed! Maak de juiste indruk, Zorg dat jouw presentatie, van logo en visitekaartje tot en met je website, werkelijk vertelt wat jij wilt zeggen. Het is dus belangrijk dat je communicatieplan aansluit op jouw strategie, dat je marketing-mix past bij jouw product en bij je doelgroep en dat je huisstijl de juiste uitstraling heeft. Wij willen er voor zorgen dat je niet hoeft te besparen op het noodzakelijke stukje onderbouwing en strategie. Wij vinden het namelijk leuk om marketing en communicatie middelen voor je te maken maar we zijn van mening dat de enige goede manier is om dat onderbouwd te doen

Met de 2MKB startersregeling geven we je in combinatie met een opdracht voor het maken van bijvoorbeeld een website, een goed strategisch gesprek en een volledig uitgewerkt communicatieplan ter waarde van €450, cadeau. In dit plan wordt een marketing-mix geadviseerd die optimaal past bij jouw bedrijf en je producten of diensten. Op dat moment weet je precies wat je nodig hebt, wat het kost en wat we voor jou kunnen doen op het gebied van grafische vormgeving (zoals logo, huisstijl, webdesign, folder) en productie (zoals hosting, drukwerk, website, popup-banner, spandoek).  Uiteraard is het voorstel wat we je doen volledig aan te passen aan jouw wensen. Je hebt dan echter de juiste informatie om een goede en verantwoorde keuze te kunnen maken.

Voorbeeld Starterspakket

Een starterspakket, inclusief communicatieplan, ontwerp en productie, is met de Startersregeling voucher al mogelijk vanaf €850 exclusief BTW. De kosten zonder voucher zouden dan €1.300 bedragen.

het starterspakket bestaat dan bijvoorbeeld uit:

– Een goed gesprek
– Communicatieplan en Marketing-mix advies
– Huisstijl en logo ontwerp
– 500 visitekaartjes
– Complete website met 4 pagina’s
– Domeinnaam, eigen e-mail
– 1e jaar web hosting inbegrepen

Uiteraard wordt het pakket volledig aangepast op jouw situatie.
Je marketing en communicatie is altijd maatwerk en het begint met een goed gesprek!

Voucher verzilveren?

We kunnen een beperkt aantal vouchers verzilveren. Wacht daarom niet te lang. Om gebruik te kunnen maken van je voucher, neem je contact met ons op via het formulier hieronder. Geef in het berichtveld in elk geval even aan dat het gaat om “de startersregeling”. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op om een een afspraak te plannen! We horen graag van je!

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

JA! Ik start goed.

Ik laat tenminste mijn website maken door 2MKB en krijg een strategie gesprek en mijn communicatieplan op maat cadeau! Dat is pas onderbouwde marketing & communicatie

Let op!
Mocht je nadat het communicatieplan is uitgewerkt alsnog besluiten om de ontwerp- en productieopdracht niet bij 2MKB onder te brengen dan is dat geen enkel probleem. We zullen in dat geval slechts 50% van de eigenlijke kosten voor het strategisch traject in rekening brengen.

Deel dit via:
Scroll naar boven